Reviews

Wat anderen vertellen

Wat anderen vertellen

Wat anderen vertellen

Altijd goed om te horen wat anderen over mij zeggen. Een aantal mensen, die ik in het werk heb ontmoet of die opdrachtgever waren, heeft een review geschreven. Zij vertellen iets over de opdracht waarin we hebben samengewerkt en hoe ze mij hebben ervaren.

Altijd goed om te horen wat anderen over mij zeggen.
Een aantal mensen, die ik in het werk heb ontmoet of die opdrachtgever waren, heeft een review geschreven.
Zij vertellen iets over de opdracht waarin we hebben samengewerkt en hoe ze mij hebben ervaren.

Altijd goed om te horen wat anderen over mij zeggen.
Een aantal mensen, die ik in het werk heb ontmoet of die opdrachtgever waren, heeft een review geschreven.
Zij vertellen iets over de opdracht waarin we hebben samengewerkt en hoe ze mij hebben ervaren.

Concept logo DF2

Diane heeft als manager Projecten HR structuur en focus aangebracht binnen de directie HR. Dit doet zij op de manier die zij zelf ook omschrijft op haar website: structuur bieden, focus aanbrengen en houden en samen optrekken. Door haar scherp analytisch vermogen is zij in staat om snel te schakelen en daarnaast weet zij bevindingen razendsnel om te zetten in concrete acties.

Hierdoor brengt zij niet alleen de gewenste structuur maar werkt zij ook daadwerkelijk in de praktijk aan de gewenste verbeteringen samen met collega’s en stakeholders. Zij signaleert mogelijke risico’s en kansen en acteert daar op. Door haar inzet hebben we binnen de directie HR echt grote stappen gemaakt in de contractering en werkwijze van HR-projecten. Een voorbeeld hiervan is het onboarding traject voor nieuwe medewerkers dat stap voor stap is geïmplementeerd en nu staat als een huis.

Ik werk heel graag samen met Diane. Zij is eerlijk en oprecht, zorgt voor concrete resultaten in een fijn tempo. Ze is als MT-lid binnen HR betrokken en verantwoordelijk en daarbij een heel erg fijn mens. Ik beveel Diane van harte aan!

Yolanda Gagliardi

Directeur HR Erasmus Medisch Centrum Rotterdam

Concept logo DF2

Ik heb samen met Diane diverse (zorg)innovatieve programma’s en projecten mogen opzetten.

Afgelopen 3 jaar waren zowel op inhoud als proces zeer inspirerend en waardevol!

Naast het feit dat Diane een snelle, slimme vrouw is met een hoge mate van zelfreflectie, is ze gewoon een fijn mens en is het leuk om met haar te kunnen samenwerken.

Diane is sterk in het proces en doelgericht in haar opdracht. Van visie naar daadwerkelijk implementatie.

Door haar systematische aanpak  in combinatie met het door haar (en inmiddels ook door mijzelf) omarmde  AREWI model, boekt zij snelle resultaten.
De kracht van het model om eigenaarschap en rollen over de diverse lagen heen, operationeel, tactisch en strategisch te duiden, heeft absolute meerwaarde in de handen van Diane!

Gerco Vijfhuize

manager ICT en Innovatie Zorgwaard

Concept logo DF2

Diane is op voorspraak van de Raad van Advies van het Odensehuis Hoeksche Waard ‘als vrijwilliger’ betrokken geraakt bij het ontwikkelen van een toekomstvisie voor het Odensehuis. ‘Geraakt’,  in dit geval ook letterlijk te nemen door haar persoonlijke ervaringen met de ziekte dementie.

Zij is er als dagvoorzitter van een aantal sessies van de leden van het bestuur en die van de Raad van Advies in geslaagd bruggen te slaan tussen hen allen en inhoudelijk tussen het nu van het Odensehuis en diens toekomst.

De vijf werkgroepen die daarna aan de slag gingen om de benoemde uitdagingen verder te verkennen en van een antwoord te voorzien werden door Diane geadviseerd, uitgedaagd en gestimuleerd om tot een gedegen en haalbaar toekomstperspectief te komen. ‘Zo raakte het halfvolle Odenseglas weer prachtig gevuld’.

Verbindend, betrokken, respectvol, vasthoudend, met optimisme samen op weg naar een gedragen resultaat. ‘Het Odensevuur brandt’.

Gee Rooimans

voorzitter Stichting Odensehuis Hoeksche Waard

Concept logo DF2

Diane is bij Zorgwaard betrokken bij het ophalen van input bij medewerkers en medezeggenschapsorganen voor ons nieuwe ondernemingsplan.

Daarnaast heeft zij als dagvoorzitter een belangrijke rol vervuld bij het ontwikkelen van een toekomstvisie tussen bestuur en Raad van Advies van het Odensehuis.

Op dit moment is zij als projectleider betrokken bij het ontwikkelen van het concept “Huiskamer van de Wijk”, wat onderdeel is van een breder programma van drie VVT organisaties in de Hoeksche Waard.

Diane is een op en top professional, werkt heel gestructureerd, is scherp in haar analyses en kan in elke laag binnen de organisatie  de juiste discussies voeren om tot resultaat te komen.

Diane verbindt mensen op de opgaven die er zijn.

Nico de Pijper

Bestuurder Zorgwaard

Concept logo DF2

In mijn eerste jaar als bestuurder heb ik gebruik gemaakt van Diane haar expertise op het gebied van organisatie-  en persoonlijke ontwikkelvraagstukken.

Diane heeft het vermogen om in een kort tijdsbestek het grote geheel in beeld te hebben en van daaruit door te dringen tot de kern. Dit doet ze door heel gericht door te vragen en niet gelijk genoegen te nemen met een antwoord. Daarnaast heeft Diane een sterk analytische blik, waardoor zij in staat is om reflectie te geven op wat ze hoort en ziet.

Diane zet zaken op scherp zonder dat het ongemakkelijk wordt, waardoor er een openheid ontstaat wat het gehele proces op een hoger niveau brengt.

Ik waardeer Diane, naast haar bedrijfskundige kennis, om haar oprechte en integere manier van werken. Ze heeft mij in mijn eerste jaar veel inzichten gegeven waar ik nog steeds gebruik van maak.

Vera Hersbach

Directeur-Bestuurder Welzijn Hoeksche Waard

Concept logo DF2

Diane is vanaf 2006 tot aan 2019 mijn collega geweest bij Bosman & Vos. Het was een feest om met haar samen te werken. Het maakte eerlijk gezegd niet zoveel uit wat we deden.

Scherp treft ze de kern in elk vraagstuk en even gemakkelijk vertaalt ze dat in praktische stappen en resultaten. Ze beweegt flexibel mee, structureert en bewaakt de voortgang.

Ze heeft veel humor, is goedlachs en als het ergens verkeerd gaat onderweg, zoals bij diefstal van al onze koffers bij een bureau uitje in Frankrijk, dan is Diane als eerste al druk en met veel energie aan het bellen, terwijl jij je nog nauwelijks realiseert, wat er gebeurd is.

Ook nog zwakke kanten? Ja, dat ze bij Bosman & Vos is weggegaan.

Watze Hepkema

Partner Bosman & Vos

Concept logo DF2

Diane heeft ons goed geholpen om grip te krijgen op een aantal belangrijke businessprocessen.

Diane is resultaatgericht, pragmatisch en wars van consultancyjargon en heeft er voor gezorgd dat processen, rollen en verantwoordelijkheden en de onderlinge samenhang voor iedereen helder werd.

Niet door het allemaal voor te kauwen maar door het team zelf het werk te laten doen en mensen in positie te brengen.

John Visser

Adjunct-Directeur / Manager Operations Consumentenbond

Concept logo DF2

Diane heeft zich razendsnel weten in te werken in onze organisatie en wist vervolgens een complex verandertraject stap voor stap en met inbreng van alle betrokkenen tot een goed einde te brengen.

Haar werkwijze is snel, gestructureerd en oplossingsgericht.

Op lastige momenten weet zij door te pakken én iedereen mee te krijgen!

Jan Willem van Zuthem

Voorzitter Raad van Bestuur Kwintes