Diane

Diane den Tuinder

Diane den Tuinder

Diane den Tuinder

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken.

Sinds juni 2019 ben ik daarom gestart met “Diane Focust”.

Nu het eerste jaar er op zit kan ik zeggen dat werken in mijn eigen woonomgeving me nog veel meer heeft gebracht dan alleen een besparing van reistijd. Doordat ik me verdiep in mensen, organisaties en vraagstukken in één regio, lukt het nog beter om verbanden te zien en verbindingen te leggen. En daarmee voelt het nòg meer als duurzaam bouwen.

 

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is. De oplossing is dan vaak eenvoudig.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

 

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken.

Sinds juni 2019 ben ik daarom gestart met “Diane Focust”.

Nu het eerste jaar er op zit kan ik zeggen dat werken in mijn eigen woonomgeving me nog veel meer heeft gebracht dan alleen een besparing van reistijd. Doordat ik me verdiep in mensen, organisaties en vraagstukken in één regio, lukt het nog beter om verbanden te zien en verbindingen te leggen. En daarmee voelt het nòg meer als duurzaam bouwen.

 

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is. De oplossing is dan vaak eenvoudig.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken.

Sinds juni 2019 ben ik daarom gestart met “Diane Focust”.

Nu het eerste jaar er op zit kan ik zeggen dat werken in mijn eigen woonomgeving me nog veel meer heeft gebracht dan alleen een besparing van reistijd. Doordat ik me verdiep in mensen, organisaties en vraagstukken in één regio, lukt het nog beter om verbanden te zien en verbindingen te leggen. En daarmee voelt het nòg meer als duurzaam bouwen.

 

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is. De oplossing is dan vaak eenvoudig.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

Diane Focust Diane den Tuinder verandermanager, projectleider kwartiermaker