Diane

Diane den Tuinder

Diane den Tuinder

Diane den Tuinder

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken. Dat leidde tot mijn start als zzp-er en de start van Diane Focust, in 2019.

Veranderprocessen blijven mijn interesse houden, bij mensen en bij organisaties. Dromen, keuzes maken, samen ontwikkelen en daarin ontdekken wat je helpt, wat je remt en hoe het (anders) kan; ik hou er van.

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is en er zicht komt op de oplossing.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

 

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken. Dat leidde tot mijn start als zzp-er en de start van Diane Focust, in 2019.

Veranderprocessen blijven mijn interesse houden, bij mensen en bij organisaties. Dromen, keuzes maken, samen ontwikkelen en daarin ontdekken wat je helpt, wat je remt en hoe het (anders) kan; ik hou er van.

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is en er zicht komt op de oplossing.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

Als partner en adviseur bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos heb ik gedurende 13 jaar met veel plezier allerlei type opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan organisaties, verspreid door heel Nederland.

Al werkend ontdekte ik, dat ik het liefst samen met een organisatie aan het bouwen ben: doelen stellen en die met elkaar realiseren. Een ander leerpunt: als ik aan het werk ben, wil ik ook werken en niet in de file staan. Vandaar mijn keuze: in de buurt de handen uit de mouwen steken. Dat leidde tot mijn start als zzp-er en de start van Diane Focust, in 2019.

Veranderprocessen blijven mijn interesse houden, bij mensen en bij organisaties. Dromen, keuzes maken, samen ontwikkelen en daarin ontdekken wat je helpt, wat je remt en hoe het (anders) kan; ik hou er van.

Mijn stijl:

Luisteren met aandacht.

Doorvragen en confronteren tot de kern van een vraagstuk duidelijk is en er zicht komt op de oplossing.

Structureren en ordenen tot het klopt, iedereen snapt waar het om draait en aan de slag kan.

Energiek, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties, dat zorgt voor een gemakkelijke verbinding.

Diane Focust Diane den Tuinder verandermanager, projectleider kwartiermaker